SHOP

search icon
arrow icon

SHOP

search icon
arrow icon
5+1 κοκτέιλ που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι!

5+1 κοκτέιλ που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι!

Θέλετε να γλιτώσετε λίγο από την ζέστη του καλοκαιριού; Θα καλέσετε παρέα στο μπαλκόνι σας να χαλαρώσετε;
Τότε αυτά τα απολαυστικά cocktail θα σας κρατήσουν δροσερούς. Ακολουθούν μερικές προτάσεις με διαφορετικά ποτά σαν βάση ώστε να καλύψετε κάθε γευστική προτίμηση!

Sea Breeze


• 50ml Stolichnaya Vodka

• 120ml Χυμό Cranberry

• 30ml Χυμό Grapefruit

Σε ένα ποτήρι Collins γεμάτο με πάγο, βάζουμε τα 30ml Stolichnaya Vodka και τον χυμό cranberry. Ρίχνουμε την υπόλοιπη Vodka και τον χυμό grapefruit σε ένα shaker, τα χτυπάμε με πάγο και τα προσθέτουμε με το υπόλοιπο μίγμα μας. Βάζουμε μια φέτα lime για γαρνίρισμα.

Bee’s Knees



• 50ml Tanqueray Gin

• 25ml Χυμό Λεμόνι

• 15ml Monin Honey Syrup

Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα shaker με πάγο και το χτυπάμε δυνατά. Σουρώνουμε σε ένα ποτήρι κοκτέιλ.
Γαρνίρουμε με μια φλούδα λεμονιού.

Dark & Stormy


• 70ml Bacardi Spiced Rum

• 5 σταγόνες Angostura Orange Bitters

• Three Cents Ginger Beer

Σε ένα ποτήρι collins γεμάτο πάγο προσθέτουμε το ρούμι και το bitters. Στην συνέχεια γεμίζουμε το ποτήρι με Three Cents Ginger Beer. Γαρνίρουμε με μια φέτα lime.


Bourbon Rickey



• 50ml Bulleit Bourbon

• Χυμό από μισό lime

• Ανθρακούχο νερό

Σε ένα ποτήρι τύπου collins γεμάτο με πάγο, προσθέτουμε τον χυμό από το lime και το bourbon whiskey μας. Στην συνέχεια γεμίζουμε το ποτήρι με ανθρακούχο νερό. Γαρνίρουμε με μια φέτα lime.


Paloma



• 60ml OchoTequila Blanco

• 15ml Χυμό lime

• Three Cents Grapefruit Soda

Με ένα κομμάτι lime τρίβουμε το χείλος ενός ποτηριού τύπου highball και στην συνέχεια το βουτάμε σε αλάτι ώστε να καλύψουμε το χείλος του.
Γεμίζουμε το ποτήρι με πάγο και προσθέτουμε τον χυμό lime και την tequila. Στην συνέχεια γεμίζουμε το ποτήρι με Pink Grapefruit Soda. Ανακατεύουμε ελαφρώς με ένα κουτάλι.


Spritz Veneziano


• 40ml Campari

• 60ml Divici Organic Prosecco Extra Dry

• Σόδα

Σε ένα χαμηλό ποτήρι για whiskey γεμάτο πάγο προσθέτουμε το Campari και στην συνέχεια το παγωμένο prosecco μας. Γεμίζουμε το υπόλοιπο ποτήρι με σόδα και γαρνίρουμε με μια φέτα πορτοκάλι.

Δείτε ακόμα