Το Umeshu είναι ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά σάκε που παρασκευάζεται από δαμάσκηνα, ή “ume” στα ιαπωνικά. Οι γλυκές, φρουτώδεις γεύσεις του το καθιστούν δημοφιλή επιλογή για πολλούς, με μεγάλη ικανοποίηση από τη γεμάτη και εκρηκτική γεύση αυτών των δαμάσκηνων, τα οποία εμποτίζονται σε σάκε Ginjo για 6 μήνες και παλαιώνουν σε δεξαμενές σμάλτου για 2 χρόνια.
Ένα πληθωρικό μπουκέτο από κομπόστα κεράσια και δαμάσκηνα ακολουθείται από μια γλυκύτητα στο στόμα, με γενναιόδωρες νότες δαμάσκηνου και αμυγδάλου. Το Shiraume Ginjo Umeshu δίνει μια φρέσκια, παρατεταμένη επίγευση.
Μη Διαθέσιμο
Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.
Oι φωτογραφίες που απεικονίζονται καθώς και οι χρονιές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.
Μη Διαθέσιμο
Χριστουγεννιάτικος Καταλογος
2024