Το Kappa παράγεται από 100% σταφύλια μοσχάτου που καλλιεργούνται στην περιοχή Elqui με το δροσερό κλίμα. Το pisco πήρε το όνομά του από ένα αστρικό σμήνος στον αστερισμό του Σταυρού του Νότου που είναι ορατό τη νύχτα στην κοιλάδα Elqui. Με το παρατσούκλι “Jewel Box”, το Kappa Crucis θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα αστρικά σμήνη στο νότιο ημισφαίριο. Ο de Bournet αξιοποίησε την εμπειρία της οικογένειάς του στην παρασκευή κονιάκ, φέρνοντας στη Χιλή μια πρωτοποριακή δεξιοτεχνία χαλκού από το Κονιάκ για την παρασκευή του pisco. Το Kappa σε αντίθεση με πολλά piscos, το Kappa αποστάζεται διπλά κατά το πρότυπο του κονιάκ, προκειμένου να ενισχυθεί η πολυπλοκότητα των γεύσεων και των αρωμάτων του αποστάγματος.
Όπως συμβαίνει με πολλά άλλα piscos, η μύτη του Kappa είναι λουλουδάτη με μια ελαφριά χροιά αγιόκληματος. Το μπουκέτο του Kappa είναι πολύ πιο ελαφρύ, πολύ πιο συγκρατημένο και χωρίς το funk που τείνει να προσδίδει στο περουβιανό pisco τον χαρακτήρα του. Η είσοδος είναι φωτεινή και γεμάτη με καθαρές μεσαίες νότες σταφυλιού και υψηλές νότες λουλουδιών. Οι λουλουδένιες ιδιότητες αυξάνονται στο μέσο του στόματος, όπου το απόσταγμα παίρνει λίγη θερμότητα και παίρνει μια νότα εσπεριδοειδών από φλούδα λεμονιού. Η θερμότητα αυξάνεται στο τέλος του ενδιάμεσου γευστικού τομέα σε μια κορύφωση και στη συνέχεια υποχωρεί για ένα μακρύ, ξηρό τελείωμα, αφήνοντας στον ουρανίσκο μια ελαφριά εσπεριδοειδή φλούδα και ανθική ουσία.
Μη Διαθέσιμο
Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.
Oι φωτογραφίες που απεικονίζονται καθώς και οι χρονιές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.
Μη Διαθέσιμο
Χριστουγεννιάτικος Καταλογος
2024