Ένα ρούμι, παλαιωμένο για 30 χρόνια σε δρύινα βαρέλια. Από το 1988 το συγκεκριμένο Flor De Cana, παρέμεινε σε βαρέλια για να αναπτύξει πλούσια και γεμάτη γεύση. Εμφιαλώθηκε μετά από 30 σαν φόρος τιμής για την 5 γενιά της οικογένειας Pellas, που παράγει μέχρι και σήμερα το ρούμι αυτό.
Η ιστορία του Flor de Caña ξεκίνησε το 1890, όταν ο Alfredo Francisco Pellas Canessa, ένας νεαρός εξερευνητής από την Ιταλία, διακινδύνευσε τα πάντα για να ταξιδέψει στην εξωτική Νικαράγουα. Εκεί βρήκε το ιδανικό μέρος για το αποστακτήριο του Flor de Caña, στους πρόποδες του ηφαιστείου San Cristóbal, το ψηλότερο και πιο ενεργό ηφαίστειο στη Νικαράγουα. Η γονιμότητα των γύρω περιοχών, το εμπλουτισμένο νερό και το καυτό ηφαιστειακό κλίμα αποδείχτηκαν καθοριστικά για τον διακεκριμένο χαρακτήρα του Flor de Caña.
Μη Διαθέσιμο
Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.
Oι φωτογραφίες που απεικονίζονται καθώς και οι χρονιές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.
Μη Διαθέσιμο
Χριστουγεννιάτικος Καταλογος
2024