Ένα χειροποίητο έργο αγαύης. Είναι παράδοση. Είναι το μεσκάλ στα καλύτερα του. To αρτεσιανό mezcal Montelobos παράγεται στο Santiago Matatlan της Oaxaca από 100% άγριες, πιστοποιημένες οργανικές αγάυες Espadin και εμφιαλώνεται σε ένα πραγματικά αυθεντικά εντυπωσιακό μπουκάλι Η διαδικασία γίνεται στο χέρι, ξεκινάει από τα χωράφια της 100% οργανικής αγαύης η οποία ψήνεται σε ηφαιστειογενείς πέτρες μέσα στο γη και συνθλίβεται με τον παραδοσιακό τρόπο, με την τεράστια ηφαιστειογενή πέτρα tahona.
Η απόσταξη είναι διπλή σε copper pot still αποστακτήρες. Τέλος, σύμφωνα με την παράδοση, στη φωτιά όπου ψήνεται η αγαύη ρίχνονται πιπεριές τσίλι, για να διώξουν τα κακά πνεύματα.
Για αυτό και εκτός από τα στοιχεία καπνού και ξύλου, πράσινης και ψημένης αγαύης, πιπεριού και βανίλιας που βγάζει στη γεύση, στο απολύτως ισορροπημένο τελείωμα θα ανιχνεύσει κανείς και τόνους τσίλι και μαύρης σοκολάτας.
Στη μύτη θα βρει κανείς γλυκάνισο, μπανάνα, ανανά, σπαράγγια και καπνό.
Διαθέσιμο!
Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.
Oι φωτογραφίες που απεικονίζονται καθώς και οι χρονιές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.
Διαθέσιμο!
Χριστουγεννιάτικος Καταλογος
2024