To “Aγιο Δισκοπότηρο της Τεκίλας’’ και η ακριβότερη της σειράς Fortaleza!!!
Η Tequila Fortaleza παράγεται με τον τρόπο που γινόταν η τεκίλα πριν 150 χρόνια. Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής διατηρώντας τις αρχαίες μεθόδους του ψησίματος σε μικρούς φούρνους από τούβλα, του παραδοσιακού πετρόμυλου Tahona και της ζύμωσης σε ξύλινες δεξαμενές, δίνει μια μοναδική εμπειρία στο αποτέλεσμα και περικλείει όλα τα στοιχεία της παράδοσης και της περιοχής στο τελικό προϊόν.
Η Fortaleza Anejo παράγεται από 100% μπλέ αγαύη που καλλιεργείται στην περιοχή Τέκιλα, στο Μεξικό, σε μια πλούσια κοιλάδα σε υψόμετρο 1.200 μέτρων. Εκεί όπου τα φυτά μεγαλώνουν για επτά έως οκτώ χρόνια, κάτω από τη ζεστασιά του μεξικανικού ήλιου, που τρέφονται από τις καλοκαιρινές βροχές, και προστατεύονται από τους σκληρούς και κρύους χειμωνιάτικους ανέμους.
Επίσης η Fortaleza Anejo παλαιώνεται έως 18 μήνες σε δρύινα βαρέλια!
Λαμπερή στην όψη, επιβλητική μέσα στην ιδιαίτερη φιάλης της. Υπέροχο αρωματικό προφίλ, που αναδύει αρώματα φρούτων, καραμέλας, βανίλιας και καρυκευμάτων. Νότες εσπεριδοειδών, ανανά, ροδάκινου και άνθη πορτοκαλιού, συνυπάρχουν αρμονικά με ίχνη μοσχοκάρυδου και αποξηραμένης σταφίδας. Πλούσιο στο στόμα, γεμάτο και λιπαρό με μια βουτυράτη αίσθηση και βελούδινη υφή.
Διαθέσιμο!
Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.
Oι φωτογραφίες που απεικονίζονται καθώς και οι χρονιές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.
Διαθέσιμο!
Χριστουγεννιάτικος Καταλογος
2024