Το 1947 δημιουργείται το πρώτο αποστακτήριο της οικογένειας Berta στην Nizza Monferrato και το 2002 αποκτά ένα νέο Artisanal αποστακτήριο στο Casalotto di Mombaruzzo. Σε αυτό συλλέγει την πρώτη ύλη (στέμφυλα) από κορυφαίους παραγωγούς του Barolo, του Barbaresco, του Asti και τις Alba, παράγοντας κάποια από τα σπουδαιότερα αποστάγματα στον κόσμο.
Στέμφυλα από Chardonnay και Cortese συλλέγονται σε άριστη κατάσταση, για την παρασκευή αυτής της κομψής grappa που παλαιώνει για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια, αποκτώντας νότες βανίλιας που συμπληρώνουν τα αρώματα τροπικών φρούτων και βοτάνων.
Απολαύστε την σκέτη παγωμένη, ή με λίγο πάγο και ξηρούς καρπούς.
Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.
Oι φωτογραφίες που απεικονίζονται καθώς και οι χρονιές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.
Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Χριστουγεννιάτικος Καταλογος
2024