Η Corralejo παράγει τεκίλα στο Guanajuato του Μεξικού από το 1775 και είναι γνωστή για την σταθερή ποιότητά της που βασίζεται στην προσεγμένη μέθοδο παραγωγής της. Όλη η γκάμα της παράγεται εξ’ ολοκλήρου από μπλε αγαύη της ποικιλίας Weber οι οποίες σιγομαγειρεύονται για 27 ώρες προκειμένου να αιχμαλωτίσουν το πλήρες άρωμα που μπορεί να δώσει το ζουμί του φυτού.
Η Gran Anejo είναι μια σπουδαία τεκίλα μακράς παλαίωσης σε αμερικάνικά δρύινα βαρέλια.
Έχει το χρώμα της ώχρας και στη μύτη ξεχωρίζουν νότες ξύλου, σοκολάτας, βανίλιας και φουντουκιού.
Στόμα με μεταξένια υφή με μια υποψία γλυκού αρώματος αγαύης και καπνιστού ξύλου.
Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.
Oι φωτογραφίες που απεικονίζονται καθώς και οι χρονιές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.
Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Χριστουγεννιάτικος Καταλογος
2024