Μια από τις πρώτες Ελληνικές μικροζυθοποιίες που άνοιξε το δρόμο για την δημιουργία premium Ελληνικής μπύρας. Παράγεται στην Εύβοια.
Φρέσκια, μη παστεριωμένη, φιλτραρισμένη Pilsner μπύρα όπου χρησιμοποιείται ολόκληρος ο λυκίσκος για να δώσει τη χαρακτηριστική πικρή αίσθηση με την ωρίμαση να διαρκεί 6 εβδομάδες σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Χρώμα χρυσοκίτρινο, με πλούσιο αφρό, ανθώδης και φρουτώδης χαρακτήρας, με έντονη την παρουσία του λυκίσκου. Δροσερή και ισορροπημένη με την οξύτητα και τη πικράδα να παίζουν ένα όμορφο γευστικό παιχνίδι με νότες καραμέλας και ανθόμελου.
Απολαύστε τη σκέτη ή παρέα με πικάντικα τυριά σερβιρισμένα με διάφορες μαρμελάδες.
Διαθέσιμο!
Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.
Oι φωτογραφίες που απεικονίζονται καθώς και οι χρονιές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.
Διαθέσιμο!
Χριστουγεννιάτικος Καταλογος
2024