Η διαρκής αναζήτηση στο παρελθόν για μοντέρνες ιδέες έφερε στη “ζωή” μια εναλλακτική μορφή ροζέ Μοσχοφίλερου. Με αυθόρμητη ζύμωση, αφιλτράριστο, με ελάχιστη προσθήκη θειώδους, το Hoof & Lur είναι ο φόρος τιμής του οινοποιείου Τρουπή στα κρασιά που δημιουργούνται στο οροπέδιο της Μαντινείας εδώ και αιώνες. Οινοποιημένο με γηγενείς ζύμες, ένα μέρος του μούστους ζυμώνει μαζί με τους φλοιούς και το υπόλοιπο σε κεραμικά δοχεία και τσιμεντένιες δεξαμενές. Την αποζύμωση ακολουθεί η παραμονή στις οινολάσπες για 3 μήνες όπου σιγά σιγά ο οίνος διαυγάται για να εμφιαλωθεί ακατέργαστος και αφιλτράριστος.
Ανοιχτό σωμόν με ελαφριές χάλκινες νότες, ευωδιάζει λουλούδια, μανταρίνι, ζάχαρη άχνη και αποξηραμένα βότανα. Στο στόμα η κοφτερή οξύτητα ακολουθείται από έντονη γεύση εσπεριδοειδών και ελαφρά στυφή, μακριά επίγευση σε νότες ορυκτών.
Συνοδεύει: Παραδοσιακά πιάτα μεσογειακής κουζίνας, χοιρινό με ξινολάχανο, ψητά ψάρια και θαλασσινά.
Διαθέσιμο!
Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.
Oι φωτογραφίες που απεικονίζονται καθώς και οι χρονιές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.
Διαθέσιμο!
Χριστουγεννιάτικος Καταλογος
2024