Η παρασκευή του Cremant D’Alsace απαιτεί πολύ αυστηρές συνθήκες παραγωγής και συνεχή φροντίδα.
Τα σταφύλια συλλέγονται υγιή (χωρίς ίχνος σήψης) και τοποθετούνται προσεκτικά στο πιεστήριο με σεβασμό των κανόνων που είναι πανομοιότυποι με τη “Méthode Champenoise”.
Μετά την παραδοσιακή ζύμωση “Vin de Base” σε δεξαμενές, στη φιάλη πραγματοποιείται η δεύτερη ζύμωση “Prise de mousse” σε δροσερά κελάρια. Αυτό το φυσικό φαινόμενο απαιτεί προσεκτική και υπομονετική προσοχή σε κάθε φιάλη.
Μετά τη διετή παλαίωση “Sur lattes” οι φιάλες περιστρέφονται επί 4 ημέρες, σταδιακά από την οριζόντια στην κατακόρυφη θέση, προκειμένου η εναπόθεση της μαγιάς να να συσσωρευτεί στο λαιμό της φιάλης.
Κατά τη στιγμή του “dégorgement”, ο λαιμός της φιάλης καταψύχεται και περικλείεται σε πάγο, το ίζημα εκτοξεύεται με φυσική πίεση και η φιάλη φελλώνεται και σφραγίζεται με σύρμα.
Λεπτό και ντελικάτο, πράσινα μήλα σε φέτες, λεμόνια, λευκασμένα αμύγδαλα και αρώματα κρούστας πίτας.
Ειλικρινής έναρξη, τραγανή και φωτεινή, με λεπτές φυσαλίδες και μέτριο σώμα, όμορφα ξηρό και μπισκοτένιο.
Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.
Oι φωτογραφίες που απεικονίζονται καθώς και οι χρονιές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.
Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Χριστουγεννιάτικος Καταλογος
2024