Για την παραγωγή του οίνου βάσης γίνεται πρώιμος τρυγητός. Άσπαστα και υπό χαμηλή πίεση δίνουν το χυμό τους που θα ζυμώσει σε χαμηλή θερμοκρασία. Ακολουθεί η παραδοσιακή μέθοδος με δεύτερη ζύμωση στη φιάλη, πάντα υπό ελεγχόμενες συνθήκες. Ο οίνος ωριμάζει εντός της φιάλης σε επαφή με τις λάσπες του, για δύο χρόνια περίπου. Στο τελικό στάδιο πραγματοποιείται το φινίρισμα (riddling) και η προσθήκη του λικέρ d’expedition.
Πολύπλοκο αφρώδες κρασί, με ανοιχτό κιτρινοπράσινο χρώμα και έντονο κορδόνι από λεπτές κι επίμονες φυσαλίδες. Στη μύτη διακρίνονται τα λεπτά αρώματα από φλούδες εσπεριδοειδών, αχλαδιού & πασχαλιάς, με φόντο γοητευτικές νότες ζυμών και μελιού που συμπληρώνονται στο στόμα από μια ισορροπημένη οξύτητα και μακρά επίγευση. Ένα premium αφρώδες κρασί που μπορεί να παλαιώσει σε βάθος χρόνου.
Διαθέσιμο!
Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.
Oι φωτογραφίες που απεικονίζονται καθώς και οι χρονιές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.
Διαθέσιμο!
Χριστουγεννιάτικος Καταλογος
2024