Προέρχεται από παλιά αμπέλια που φυτεύτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του εβδομήντα. Είναι μη εμβολιασμένοι και καλλιεργούνται στα αργιλώδη εδάφη του Allen, στην επαρχία Rio Negro. Τα σταφύλια αποστάζονται και ρίχνονται σε μικρές τσιμεντένιες δεξαμενές όπου ζυμώνονται με άγρια μαγιά σε θερμοκρασία μεταξύ 25º και 27º. Κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων πραγματοποιούν ένα απαλό χτύπημα με τα χέρια τους, προκειμένου να επιτευχθεί μια αργή εκχύλιση. Η παλαίωση συνεχίζεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για περισσότερο από ένα χρόνο.
Κομψά αρώματα άγριων σκούρων φρούτων συνδυάζονται με διακριτικές νότες βανίλιας, σοκολάτας και μπαχαρικών. Πολύπλοκο και πλούσιο στο στόμα, με απαλές ώριμες τανίνες και μακρά, γενναιόδωρη επίγευση.
Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.
Oι φωτογραφίες που απεικονίζονται καθώς και οι χρονιές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.
Χαμηλή Διαθεσιμότητα
Χριστουγεννιάτικος Καταλογος
2024