SHOP

search icon
arrow icon

SHOP

search icon
arrow icon

SINGLETON OF DUFFTOWN 19 Y.O. (SPECIAL RELEASE 2021)

Κωδικός προϊόντος: 050-0656
  • ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ:
    Dufftown
  • ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ:
    Σκωτία
  • ΠΕΡΙΟΧΗ:
    Speyside
  • ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
    Scotch Malts
  • ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ:
    54.6
  • ΦΙΑΛΗ:
    0,70 LT

Αυτή η απαλή, πλούσια έκφραση προσθέτει μια έντονη νέα γλυκύτητα μελιού στην ώριμη γοητεία αυτής της κλασικής βύνης Speyside που παρασκευάζεται αργά.

Αυτή η πλούσια ανταμείβοντας έκφραση του Singleton έχει λαμπερά αρώματα φρούτων και μαρσιπάν, ενώ οι γλυκές, πλούσιες, στρογγυλεμένες γεύσεις του σαγηνεύουν με την εύκολη γοητεία τους.

Ήπια στην αίσθηση, η μύτη λάμπει με κορυφαίες νότες αποξηραμένων φρούτων που παραπέμπουν σε αποξηραμένα σύκα και βερίκοκα ή κρυσταλλική αγγέλικα και φλούδα πορτοκαλιού, ενώ από κάτω υπάρχει η ξηρή μυρωδιά ενός ελαφριού κέικ φρούτων, παγωμένο με ζωηρές νότες από μαρσιπάνι με άρωμα βανίλιας. Με μια σταγόνα νερό αναδύονται περισσότερες βουτυρένιες νότες, οι οποίες αναδεικνύουν επίσης την πικάντικη γεύση.

Μια μαλακή, απαλή και γεμάτη στόμα υφή, δρύινη-ξηρή στην αρχή, αναδεικνύει στρώματα πλούσιου φρουτώδους αρώματος, το οποίο εμπλουτίζεται με μια πλούσια γλυκιά γεύση ώριμου πράσινου μήλου με εξωτικές νότες απόσταγματος σταφυλιού και γλυκιάς καρύδας. Λίγο νερό ενισχύει το αποτέλεσμα.

Μακρά και ζεστή, γλυκιά και ελαφρώς αλμυρή επίγευση με ένα ίχνος μπαχαρικών τζίντζερ και το ελάχιστο άγγιγμα καπνού.

151,62 

Χαμηλή Διαθεσιμότητα

Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.

Oι φωτογραφίες που απεικονίζονται καθώς και οι χρονιές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.

Δείτε επίσης

Χαμηλή Διαθεσιμότητα

151.62€