Από εξαιρετικούς αμπελώνες στο Λίγηρα, μετά το πάτημα, τα στέμφυλα παραμένουν για 12-24 ώρες μαζί με το μούστο. Η ζύμωση γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες μέσα σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Το κρασί εμφιαλώνεται σύντομα για να κρατήσει τη φρουτώδη γεύση του.
Μη Διαθέσιμο
Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.
Oι φωτογραφίες που απεικονίζονται καθώς και οι χρονιές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.
Μη Διαθέσιμο
Χριστουγεννιάτικος Καταλογος
2024