Ο Γιώργος Σκούρας μοιράζεται το πάθος του για το Μοσχοφίλερο σε δύο εμφιαλώσεις, το κλασικό Μοσχοφίλερο και το Salto. Το τελευταίο πρωτοπορεί γιατί η αλκοολική του ζύμωση γίνεται με τη χρήση ”άγριων” ή γηγενών ζυμών και όχι των εμπορικών ζυμών που χρησιμοποιούνται συνήθως. Στο Salto έχουμε ένα ελαφρύ κρασί στο στόμα με όλα τα άλλα στοιχεία όμως να βρίσκονται στο ζενίθ, αρώματα, νεύρο και ένταση!
Διαθέσιμο!
Οι τιμές ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.
Oι φωτογραφίες που απεικονίζονται καθώς και οι χρονιές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.
Διαθέσιμο!
Γράψου στο newsletter μας για να μαθαίνεις τα νέα μας και τις αποκλειστικές προσφορές.